Spoeddienst Maasbree venlo, tandartspraktijk maasbree, tandarts maasbree, tandarts venlo, tandarts

Spoed

Beste patiënt,

Mocht onze praktijk gesloten zijn, dan kunt u zich tijdens reguliere werktijden wenden tot een van de collega tandartsen die wel werkzaam is.

Buiten onze reguliere werktijden en in het weekend, kunt u vanaf 1 december 2022 terecht bij Tandartsenpost Eindhoven voor ernstige spoedeisende hulp, zoals nabloedingen, ongevallen en acute pijnklachten, welke niet tot de volgende ochtend kunnen wachten.

Deze verandering is gezamenlijk besloten door Tandartsenkring Venlo.

Wij begrijpen heel goed dat dit voor u als patiënt consequenties heeft en dat u langer moet reizen dan u normalerwijze gewend bent. Uit ervaring kunnen wij gelukkig stellen dat slechts een enkele patiënt een keer gebruik hoeft te maken van de spoeddienst. Mocht dit onverhoopt toch voor u gelden dan betekent dit dus dat u vanaf 1 december 2022 buiten reguliere openingstijden niet meer bij een van de tandartspraktijken in Venlo en omgeving terecht kunt, maar bij Tandartsenpost Eindhoven.

Tandartsenpost Eindhoven
Aalsterweg 108 te Eindhoven
040 – 311 1915

www.tandartsenposteindhoven.nl

U dient er rekening mee te houden dat de behandelkosten contant afgerekend dienen te worden en dat er naast deze kosten nog een toeslag berekend wordt.